ÖZ İNŞAAT-İŞ SENDİKAMIZIN 2. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Haberler

Öz İnşaat-İş Sendikamızın 2. Olağan Genel Kurulu 19 Ocak 2019 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Genel Kurula Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın başkan ve yöneticileri, Öz İnşaat-İş Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Öz İnşaat-İş Sendikası’nın 2. Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını yaptı.

Genel kurulda konuşan Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, HAK-İŞ tarihi ve Öz İnşaat-İş Sendikasının kuruluşu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Koca, “Öz İnşaat-İş Sendikası olarak işe yeni başlamış gibi işimizin başında, görevimizi elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız. Biz hakka ve hakikate inanmış insanlarız. Bu yüzden Konfederasyonumuzun adı HAK-İŞ’tir. Görevimiz, HAK-İŞ’in hakkını vermek, hak edenin hakkını alınması gereken yerden almak ve verilmesi gereken yerlere vermektir. HAK-İŞ çatısı altında olmak bizim için büyük bir onurdur, şereftir” dedi.

KOCA, GÜVEN TAZELEDİ
Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçim sonucunda Zekeriya Koca yeniden Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı olarak seçildi.